Ibu Rafif first GIVEAWAY



Salam 17 Safar semua..
Arini nak menjoinkan diri dalam GA Ibu Rafif..


Syarat-syarat :

                          1. Follow blog Ibu Rafif ; Done
                          2. Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar : Done
                          3. Terangkan la tentang situasi gambar tersebut : Done
                          4. Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen. : Done
 
                           Itu saje! Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 (lambat lagi)
 
 
 
 
 Mami ni sibuk je tau...Masa Airis nak main ball warni warni dalam tent ni la
Mami nak suh posing bergambo plak...Lain kali boleh tak?
Airis busy la... Baling bola ni kang baru tau...kan dah kemek bola hijau ni...
Kacau mood betul la mami ni....



 

So, korang meh la join beramai-ramai GA Ibu Rafif  ni...





p/s: ibu rafif....
 
kita menang saguhati pun xpe...
kita nak deco playroom kita...tapi mami kita xde bajet lagi...so playroom kita tertangguh gitu je...
tak comel cam playroom rafif...
kita pun nak playroom comel cam rafif....ngeee

ikhlas : Airis
 




14 ulasan:

ctmah berkata...

hihi!
comel airis ni..good luck dear

achiek anis berkata...

hehe...insyaallah.....maceh aunt ctmah

erin berkata...

goodluck!

aznor ibrahim berkata...

baling bola ni kang! hehe..good luck airis! hehe

achiek anis berkata...

maceh aunt erin

achiek anis berkata...

ahahahaha....maceh aunt aznor....

Fieda Eryda berkata...

mcm best je,mcm nak join je hihi..good luck jgk :)

achiek anis berkata...

join jangan tak join sis....ngeeee

Cik Puan Mimi berkata...

Omg! Cutenye die. Gmbr ala2 next top model tauu. Heheh
Tq joint ga kite.

achiek anis berkata...

hehe...maceh ibu rafif...maceh wat GA jugak...jgn lupa kita tau...hehe

Mommy_Cha berkata...

comel airis geram nengok...
auwwwww

achiek anis berkata...

auuwww...malu kite aunt micha...ngeee

dalila berkata...

singgah sini..
comei airis..
gud luck dear :D

achiek anis berkata...

thanks sis...insyaallah...

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015